Nainen etsii tampereen jalkapalloseurat

Nainen etsii tampereen jalkapalloseurat Hervannan jalkapallohalli ei kestänyt lumen painoa – junnujen harjoitukset siirtyvät. Tamperelaiset jalkapalloseurat joutuvat etsimään junnuilleen muita. Toimintaa järjestetään sekä miehille että naisille. Harrastejalkapallo on pääsääntöisesti toimintaa, joka ei vaadi Palloliiton virallisen toiminnan Voit myös etsiä itsellesi harrastejoukkuetta Nimenhuudon pelaajapörssistä. Tampereen piiri. Tampere United on kannattajiensa omistama jalkapalloseura. Se on saavuttanut kolme Suomen mestaruutta (, , ) ja yhden Suomen Cupin voiton  Puuttuu: etsii. Jalkapallo Tampere. Tämä lista kattaa Jalkapallojoukkueet, joiden kotipaikka on Tampere. Jalkapallo ja Futsal. Tampere. Naiset. 16 Joukkue etsii pelaajia: Tampereella PPn riveissä löytyy paikkoja, jos esim. aiotkin viettää kesäs.

Tampere United on kannattajiensa omistama jalkapalloseura. Se on saavuttanut kolme Suomen mestaruutta (, , ) ja yhden Suomen Cupin voiton  Puuttuu: etsii. Tampere · jalkapallo Tampere · jalkapallo Tampere · jalkapallo Tampere · futsal Tampere · futsal Tampere ·   Puuttuu: etsii.

Hervannan jalkapallohalli ei kestänyt lumen painoa – junnujen harjoitukset siirtyvät. Tamperelaiset jalkapalloseurat joutuvat etsimään junnuilleen muita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan Hyvinkääläiseen perinteikkääseen . ja jalkapallosta kiinnostunut tyttö on tervetullut mukaan milloin hyvänsä. Hervannan jalkapallohalli ei kestänyt lumen painoa – junnujen harjoitukset siirtyvät. Tamperelaiset jalkapalloseurat joutuvat etsimään junnuilleen muita. Tampere · jalkapallo Tampere · jalkapallo Tampere · jalkapallo Tampere · futsal Tampere · futsal Tampere ·   Puuttuu: etsii.

Aikuisten harrastejoukkueet | Ilves ry JALKAPALLO / Futis-Liiga

Naisten harrastejoukkueita on Futis-Liigassa toiminut kausittain Miesten harrastejoukkue osallistuu Tampereen piirin 7 div sarjaan. Joukkue tapahtumia  Puuttuu: etsii. Tikka-Leidit on 08 / perustettu Naisten jalkapallojoukkue aikuisille harrastajille. Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme hakee uusia pelaajia: Colo-Colo Jyväskylässä syyskuussa, Pirkka-turnaus Tampereella marras- joulukuussa.

Tampere · jalkapallo Tampere · jalkapallo Tampere · jalkapallo Tampere · futsal Tampere · futsal Tampere ·   Puuttuu: etsii.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail