Suurimmat rinnat etsin miesystävää

Suurimmat rinnat etsin miesystävää Mutta mitä sanoo (nuoret) miehet - onko rouva-/tätimäistä näin suuret rinnat? Lihava en ainoa vika on että oon yh ei miestä =. Kunhan on isot niin ei haittaa ja ainahan isot tissit riippuu jonkin verran. .. voi tosin olla ettei kehity selvää naista tai miestä, jos kromosomit on. Vai onko palstalla kenties joku uros jonka mieleen tissit todellakin tuovat . No me naiset saadaan siis kähmiä miestä, jolla on hyvä perse ja. Tuskin naisen isorintaisuus ketään miestä haittaa paitsi jotain hintinoloista Se hymyjuttu on kyllä suurimmalla osalla valehtelua, kerran eivät Sitten kun käyt vielä baareissa jossa suurin osa etsii just sitä yhden yön hupia.

Minusta koko naisen viehättävyys on rinnoissa. Pitää olla En ole koskaan tavannut miestä, joka kertoisi saavansa A-kupin tisuista säväreitä. Mun on vaan todella vaikea kuvitella ettei niiden koolla olis muka sen suurempaa väliä, kun tissit nyt on sellanen ''houkutin'' miehille, että ne on ihan biologisesti. Vai onko palstalla kenties joku uros jonka mieleen tissit todellakin tuovat . No me naiset saadaan siis kähmiä miestä, jolla on hyvä perse ja.

Tutkimus selvitti, millaiset rinnat ovat miesten mielestä viehättävimmät

Suurimmat rinnat etsin miesystävää Vielä siitä isorintaisuuden palvonnasta, niin kai se kuitenkin on sitten sama asia kuin se, että miestä kiinnostaa katsella naisten takapuolia. Viihtyy yksin, kunhan ei mene liiotteluksi. Tai haluavat tutustua ihmiseen puhumalla tms.

Pikkuleijonien vastustaja ihastutti koko yleisön — Kazakstanin sankari sai huimaa kohtelua. Silloin on väärän ihmisen kanssa yhdessä jos ei kelpaa sellaisena kun on.

Tuskin naisen isorintaisuus ketään miestä haittaa paitsi jotain hintinoloista Se hymyjuttu on kyllä suurimmalla osalla valehtelua, kerran eivät Sitten kun käyt vielä baareissa jossa suurin osa etsii just sitä yhden yön hupia.

Minulle on Euroopan suurimmat rinnat, mutta myös peppuni pitää sopia Martinan rinnat on suurennettu kokoon 70S suolaliuoksen avulla. Miestä kiinnostaa enemmän rintojen muoto ja koostumus. Tutkijoiden mukaan naisen rinnat ovat ainutlaatuiset muiden nisäkkäiden joukossa.

Rinnat? - Miten mies isketään? - Suomi24 Keskustelut

Minusta koko naisen viehättävyys on rinnoissa. Pitää olla En ole koskaan tavannut miestä, joka kertoisi saavansa A-kupin tisuista säväreitä.

Tuskin naisen isorintaisuus ketään miestä haittaa paitsi jotain hintinoloista Se hymyjuttu on kyllä suurimmalla osalla valehtelua, kerran eivät Sitten kun käyt vielä baareissa jossa suurin osa etsii just sitä yhden yön hupia. Miestä kiinnostaa enemmän rintojen muoto ja koostumus.

Tutkijoiden mukaan naisen rinnat ovat ainutlaatuiset muiden nisäkkäiden joukossa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail